Eventyrsport

Pojkar Fotboll UEFA EURO 2016 Tyskland Bortatröja Dgreyh/Owhite/Basgrn(AA0114)

SEK317.43

Vänligen välj:
  • L
  • M
  • S
  • XL
  • XS
  • XXL
  • XXXL

Lägg i korgen:

UEFA EURO 2016 Tyskland Bortatröja

En juniorversion av den vändbara bortatröja som die Mannschaft bär under UEFA EURO 2016™.

Die Mannschafts snabba och lagorienterade spelstil har gjort dem till världsmästare. Och nu är de redo att utmana sina europeiska rivaler under UEFA EURO 2016™. Låt barnen heja på laget i den här juniortröjan som är designad efter stället de bär under bortamatcher. Den är gjord i en vändbar design i en fräsch och modern stil inspirerad av den tyska gatufotbollskulturen som format det unga lagets passionerade spelstil. Den har lagskölden till vänster på bröstet och är gjord med ventilerande climacool® och öppen mesh så att du förblir sval och bekväm. Tillverkad i 100 % återvunnet material.
  • Ventilerande climacool® svalkar och håller kroppen torr
  • Ribbad, rund halsringning med tysk flaggdetalj baktill på kragen
  • Utsida: Heltäckande ränder på framstycket, vävd etikett märkt Deutscher Fussball Bund till vänster på bröstet, etikett märkt FIFA World Champions mitt på bröstet
  • Insida: Mesh på fram- och bakstycket, tryck med adidas textlogga över bröstet